Funcționăm din anul 2000 și oferim îmbrăcăminte de cea mai înaltă calitate, selectata cu grijă pentru a satisface standardele celor mai exigente gusturi. Experiența noastră se bazează pe o atenție meticuloasă acordată fiecărui detaliu al produselor noastre, începând de la materialele fine și durabile până la designul și confortul oferit. Ne străduim să asigurăm o experiență de cumpărături plăcută și personalizată, susținută de servicii excelente pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client.

 

Misiunea noastră

Este să oferim produse de cea mai înaltă calitate, fabricate sustenabil și atent selecționate, pentru a satisface nevoile și preferințele clienților noștri. Ne dorim să fim o sursă de încredere pentru produse de calitate superioară, promovând totodată practici etice și sustenabile în industria modei.

 

Viziunea noastră

este de a deveni un punct de referință în industria modei, recunoscuți pentru standardul nostru ridicat de calitate și pentru angajamentul față de sustenabilitate. Ne dorim să inspirăm o schimbare pozitivă în felul în care oamenii percep și achiziționează haine, promovând o abordare mai conștientă și responsabilă în ceea ce privește moda și consumul.

 

Selecție de produse

Avem o selecție diversă de produse, inclusiv unele fabricate în România și altele din diverse țări din întreaga lume. Ne străduim să colaborăm cu producători locali pentru a promova meșteșugurile tradiționale și pentru a susține economia locală. În același timp, oferim și produse din alte țări, fiecare având caracteristicile și estetica lor distincte, pentru a satisface gusturile variate ale clienților noștri.

 

Materialele naturale

Materiale obținute din surse precum bumbacul, inul, lâna, mătasea, canepa sau alte fibre derivate din plante sau animale. Acestea sunt apreciate pentru durabilitatea lor, capacitatea de a permite pielii să respire și pentru aspectul lor estetic rafinat. Materialele naturale sunt adesea preferate pentru că sunt prietenoase cu mediul și pot fi prelucrate în mod sustenabil, oferind în același timp confort și eleganță în modă.

 

Transparentă

Suntem transparenți în ceea ce privește costurile și colaborăm cu clienții noștri pentru a oferi o valoare excepțională.

 

Corectitudine

Tratam toate părțile interesate cu un sentiment durabil de corectitudine și integritate

“Am muncit mult ca sa ajungem aici. Numai prin munca le-am reușit pe toate”

Povestea noastră

Ne-am deschis porțile cu o singură dorință, sa aducem în viețile brăilenilor produse de calitate și am reușit sa facem asta de aproape 24 de ani. Suntem mândri de progresul nostru. Am muncit mult ca sa ajungem aici, numai prin munca le-am reușit pe toate.

Site-ul este un mod de a ne demonstra ca se poate și mai mult. Continuam sa sa facem totul cu dăruire și încercam să fim de fiecare data la înălțimea așteptărilor voastre. Va așteptăm sa ne treceți pragul magazinelor dar suntem și la un click distanță de dumneavoastră cu site-ul pe care l-am deschis. Va mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul anilor si sperăm sa fiți în continuare mulțumiți de produsele noastre.

Echipa Oreos